Tuinscherm informatie

Een tuinafscheiding geeft de grenzen van je tuin aan, biedt privacy en beschutting tegen wind en verfraait je tuin. Maar welke soort schutting moet je kiezen en hoe hoe plaats je die dan? 

Tuinschermfabriek.nl geeft graag informatie over keuze, aankoop en plaatsing van de meest gangbare soorten. 

Bent u op zoek naar een schutting ?
TuinschermFabriek .nl  heeft een uitgekiend assortiment  met houten schuttingen.
Daarnaast vindt U bij ons palen en bevestigingsmaterialen.

Als fabrikant hebben wij gekozen voor een voldoende breed en uitgekiend assortiment schuttingen.
Zo kunnen wij kwaliteit leveren, tegen bodemprijzen.

Alle schuttingen van TuinschermFabriek .nl zijn vervaardigd uit 16 mm verduurzaamd hout, voor een lange levensduur en een beperkt onderhoud. 

De schuttingen zijn allen geschroefd met RVS schroeven zodat er geen lelijke roestvlekken en of strepen ontstaan op de schermen. Geschroefde schuttingen zijn steviger dan gespijkerde schuttingen of schuttingen die zijn geniet omdat schroeven veel meer houvast bieden en planken aan elkaar vasttrekken.

TuinschermFabriek .nl maakt schermen met 15. 17 of 19 planken, vertikaal of horizontaal. Ook zijn er 2 schermen in het assortiment opgenomen met een trellis daarin verwerkt. Minder privacy wel mooi.

Zoek je een schutting met veel privacy kies dan een schutting met “veel” planken hierdoor heb je minder doorkijk.

Zoek je een schutting voor ergens op de “vlakte” met veel invloed van wind, kies dan voor een schutting met minder planken, wel meer doorkijk, maar ook veel beter wind doorlatend en minder kans op omwaaien. ( in de bebouwde kom meestal geen probleem )

Schuttingen worden zowel horizontaal als vertikaal gebruikt, afhankelijk van het type en hoe de tussenplanken zijn geplaatst.