MVO

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De belangrijkste kenmerken van MVO staan hier op een rijtje. 


MVO is een integrale visie op ondernemerschap, waarbij uw bedrijf waarde creëert op economisch (profit), ecologisch (planet) en sociaal (people) gebied.

Bij MVO streeft uw bedrijf naar duurzaamheid in elk bedrijfsproces.

Bij iedere bedrijfsbeslissing wordt een afweging gemaakt tussen verschillende stakeholderbelangen: de belangen van betrokken personen, bedrijven en organisaties.

Transparantie is cruciaal bij MVO. U geeft inzicht in het MVO-beleid en de keuzes die gemaakt worden. Zo weten stakeholders wat ze aan u hebben. Dat voorkomt teleurstelling achteraf en levert betrokkenheid op.

Er is niet één manier van MVO. Voor elke onderneming zien de MVO-activiteiten er anders uit. Afhankelijk van de bedrijfsgrootte, sector, cultuur van de onderneming en bedrijfsstrategie.
Schuttingfabriek is ontstaan vanuit de vroege hout- en bouwafdelingen van het sociaal werkvoorzieningschap en wij werken louter met mensen die hun sporen hebben verdiend in dit vak.

Kwaliteit en vakmanschap gaan prima samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. TuinschermFabriek .nl is een project opgestart om als een van de eersten een PSO certificering te verkrijgen.

MVO is een proces en geen eindbestemming. De doelen die TuinschermFabriek .nl nastreeft veranderen in de tijd en met elke bedrijfsbeslissing.

Het voor TuinschermFabriek .nl steeds weer een uitdaging om nieuwe ambitieuze doelen te stellen op het gebied van MVO.