Assortiment

Assortiment – De verschillende schuttingen van TuinschermFabriek

U kunt per mail of telefonisch schuttingen bestellen bij Tuinschermfabriek.

U kunt ook online bestellen, wilt u echter advies, neem dan gerust telefonisch contact op met 0546 57 57 63, wij helpen U graag.

RVS gemonteerd

De schuttingen zijn allen geschroefd met RVS schroeven zodat er geen lelijke roestvlekken en of strepen ontstaan op de schermen.
Geschroefde schuttingen zijn steviger dan gespijkerde schuttingen of schuttingen die zijn geniet omdat schroeven veel meer houvast bieden en planken aan elkaar vasttrekken. 


Plankdikte
Schuttingdelen zijn in de markt verkrijgbaar in verschillende plankdiktes, deze plankdikte heeft invloed op de levensduur, de stevigheid en de prijs van de schutting.

Daarom leveren wij van TuinschermFabriek schuttingen met een plankdikte van 16 mm voor stevigheid een lange levensduur en beperkt onderhoud.

Afmetingen / constructie

Alle maten op deze site zijn productiematen. Hout is een natuurproduct en daarom nooit maatvast door werking in het hout, hierdoor kunnen kleine verschillen ontstaan.  

Kleur

De kleuren van onze producten kunnen afwijken van de kleuren op de foto’s. Hout is een natuurproduct en daardoor ook niet kleurvast, dit komt door het verschil in houtstructuur. 
TuinschermFabriek levert geïmpregneerd of hardhout.

Prijzen

Genoemde prijzen op deze website zijn verkoopprijzen inclusief BTW.

Assortiment

TuinschermFabriek heeft in het assortiment:

Schuttingen

Planken & Balken

Bevestigingsmaterialen